Нападателят на Тотнъм Питър Крауч все още не е наясно дали остава в клуба и кога отново ще се разчита на него в мачовете на националния отбор на Англия, но за сметка на това усмихнатият дългуч се забавлява на остров Сардиния заедно с приятелката си Аби Кланси и тяхната дъщеря София.

Най-изумителното е, че Кланси, която е модел по професия, изглежда невероятно в белия си бански, като по нищо личи, че хубавицата е станала майка преди по-малко от 3 месеца.

Тя роди малката София на 14-ти март, като по този начин Аби и Питър станаха родители за първи път.

Английските медии веднага направиха справка колко струва банския на 25-годишната Аби и се оказа, че той струва 178 паунда.

Крауч не успяваше да устои на съблазнителната си любима, като той редовно я прегръщаше и целуваше, което не убягна на камерите.

Двойката официално ще встъпи в брак на 30-ти юни тази година, като те са сгодени от 15-ти юли 2009 година, след като имат връзка помежду си от доста време.

През 2007 година Крауч обяви, че двамата с Аби се разделят, но после те отново се събраха. Преди седмици нападателят се беше забъркал в скандал, като той бе уловен да посещава хотелската стая на своя приятелка, която работи като стюардеса.

Крауч бе използвал чуждо име при регистрацията си на рецепцията в хотела, което веднага породи съмнения, че той е поредният "любовен плъх" от елита на английския футбол.