Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап похвали своя стрелец Джърмейн Дефоу, след като тъмнокожият таран влезе като резерва и веднага се разписа в мача срещу Нюкасъл, завършил 2:2. Именно английският нападател даде преднина на "шпорите", които обаче не удържаха победата.

"Беше чудесен удар на Джърмейн. Това е нещо, което той може да прави добре и заради това което прави, той има големи шансове за националния отбор на Англия", заяви Реднап.

"Докато той вкарва за нас, аз ще съм много доволен. Хората говорят за неговия завършващ удар, но ако аз бях гений, навярно трябваше да го пусна от самото начало на срещата", допълни Старата лисица.

След гола на Дефоу Нюкасъл изравни, като Шола Амеоби заби гола за "свраките", който им донесе ценната точка. До момента Нюкасъл все още не познава поражението през сезона.

"Да гостуваш на Нюкасъл винаги е трудно, а и техният отбор все още няма загуба през кампанията, те са един много труден съперник", продължава Реднап.

"Но ние се намирахме в добра позиция да ги довършим, водихме с 2:1 и затова гледахме в предни позиции, мислех си, че можем да вкараме още един гол", завърши Реднап.