Младият мексикански национал Джовани Дос Сантос за пореден път обяви, че иска да напусне лондонския Тотнъм, пише в днешния си брой английският таблоид "Сън".

Талантът премина в редиците на столичани през 2008 година, след като "Шпорите" платиха на Барселона 6 милиона паунда за него.

Дос Сантос обаче така и не успя да се наложи като титуляр в лондонския клуб и обикновено търка резервната скамейка в него.

През последните две години той изкара наеми в  Ипсуич, Галатасарай и Расинг Сантандер. През лятото мексиканецът бе пред трансфер в Севиля, но "Шпорите" отказаха да го продадат при офертата, която им пуснаха севилци.

"Ще видим какво ще се случи през януари. По принцип мога да кажа, че се намирам в добра форма, въпреки че не играя. Състоянието ми е добро", коментира нападателят.

"Изкарах шест добри месеца в Сантандер, но в момента не играя редовно в Тотнъм. От клуба не ме пуснаха през лятото, въпреки че имаше оферти за мен", добави мексиканецът.

Той си отдъхна все пак, че когато играе за Мексико може да забрави, макар и временно, неприятната му ситуация в клубния отбор.