Защитникът на Тотнъм Кайл Уокър се извини за поведението си, след като през уикенда в пресата Бяха публикувани разкрития, че е употребявал опиат, докато е бил на почивка през лятото.

23-годишният футболист, който понастоящем е част от националния отбор на Англия за утрешната квалификация в Украйна, е използвал субстанция, която не е забранена от закона – азотен оксид, известен като „смехотворен газ", вдишвайки от балон.

Снимки как вдишва газа бяха публикувани в неделните вестници в Англия. Това се е случило през лятото в нощен клуб в Шефилд, с което футболистът един вид се е надрусал. От ФА обаче обявиха, че играчът няма да бъде наказан, тъй като действията му не са незаконни.

„Дължа извинение, че досега не съм коментирал тази история, свързана с мен. Аз тренирам пълноценно и сега съм концентриран само върху мача, който ми предстои с Англия" написа той в Туитър.

„Сега, когато знам какъв риск за здравето крие това, разбирам, че преценката ми е била лоша. Няма да направя това нещо отново и се надявам, че никой не е поставил здравето си под риск заради моите действия" допълни бранителят.