Стражът на Тотнъм Юго Лорис вярва, че причината за слабото представяне на отбора срещу някои от по-големите тимове във Висшата лига се крие в това, че част от съотборниците му не показват достатъчно характер в подобен тип мачове.

"Шпорите" в момента са на 6-ото място във Висшата лига, но шансовете на тима за челната четворка вече са нищожни, след като до края на сезона остават едва три мача пред тима.

По време на престоя на Андре Вилаш-Боаш лондончани се провалиха в мачовете срещу директните противници за място в четворката и загубиха доста точки.

"Ще бъде трудно нещата да се развият по-зле за нас през следващия сезон. Особено срещу 4-5 от топ отборите във Висшата лига", заяви Лорис, цитиран от "Goal.com".

"Претърпяхме много лоши загуби. През този сезон понякога сякаш изглежда така, че като, че ли се отказваме в големите мачове. Не можем да си позволим подобен вид поведение".

"Трябва да показваме повече характер. Направихме го в други срещи, но трябва да показваме манталитет и да играем на най-доброто си ниво във всеки един мач, тъй като в това първенство винаги трябва да даваш по 100 процента от себе си", завърши стражът на Тотнъм.