Аржентинското крило на Тотнъм Ерик Ламела иска да се наложи в отбора и да покаже, че не е трансферна издънка за каквато бе определен.

Той обяви готовността си да остане на "Уайт Харт Лейн" и обеща на феновете, че следващият сезон ще бъде силен за него, за разлика от предишния, който бе пълно разочарование.

22-годишният футболист е свързван с Ювентус и Интер, но неговото желание е да остане на Острова.

"Аз се намирам в добра форма, в момента, и съм готов да покажа на феновете, на Тотнъм, истинския Ерик Ламела през новия сезон", обяви младият футболист, цитиран от "Футбол Италия".

"Възстанових се вече от травмите ми, имаме нов мениджър и аз нямам търпение да започна да играя. Убеден съм, че през новия сезон ще видите доста по-добро представяне от мен".

"Миналият сезон бе разочароващ. Отне ми известно време, за да свикна с обстановката в отбора, а освен това страдах от травми, които ми пречеха да играя и за Аржентина".

"Преминаването в нов клуб винаги е било трудно, но е още по-тежко, когато не можеш да играеш в новия си отбор. Никога не съм си дори и помислял да напускам Тотнъм, дори по време на най-тежките ми моменти", завърши той.