Тотнъм успя да надделее над състезаващия се в американската Мейджър Сокър Лийг тим на Торонто с 3:2 в първата контролна среща на тима от турнето в Северна Америка.

Срещата се игра в Канада, в едноименния град, а Ерик Ламела направи страхотно впечатление с представянето си в нея, след като вкара два гола за успеха на отбора си.

Аржентинецът само преди два дни обяви, че иска да се утвърди в тима и да докаже на новия мениджър Маурисио Почетино, че може да играе важна роля в отбора.

Солдадо даде хубав пас на гаучоса в 16-ата минута, който с удар по земя в далечния ъгъл на вратаря от границата на наказателното поле успя да се разпише и даде аванс на лондончани.

Испанецът асистира и за второто попадение на своя съотборник, след като го изведе в наказателното поле, в 40-ата минута, и гаучосът с мощен удар от малък ъгъл реализира.

Така преднината на гостите стана от два гола, но домакините изравниха с попадения на Уийдман и Хамилтън в 65-ата и 73-ата минута.

В 85-ата минута обаче Таунсенд с прекрасен гол след много мощен удар от границата на наказателното поле при който топката намери сглобката донесе успеха на отбора си. 

ТОРОНТО - ТОТНЪМ 2:3
0:1 Ламела 16'
0:2 Ламела 40'
1:2 Уийдман 65'
2:2 Хамилтън 73'
2:3 Таунсенд 85; 

Съставът на Тотнъм: Фридел, Ноутън, Кабул, Великович, Дейвис, Капу, Масън, Ламела, Ериксен, Ленън, Солдадо (като резерви влязоха Уолкър, Фрайърс, Доусън, Роуз, Холтби, Каръл, Себайос, Таунсенд, Фалке, Коке)