Сензацията на Тотнъм Хари Кейн потвърди отдадеността си към клуба, след информациите, че интерес към него има от Манчестър Юнайтед. 

Нападателят направи страхотен сезон, като наниза 31 гола във всички турнири, 21 от които бяха в първенството, а освен това реализира 79 секунди след влизането си в игра в дебюта си за Англия и това доведе до слухове, че Червените дяволи се интересуват от него. 

„Тотнъм е голям клуб и пред мен има светло бъдеще тук. Надявам се, че ще продължа да бележа голове и да се справям добре за отбора” заяви футболистът, който смята, че през следващия сезон ще се справи още по-добре. 

„Всичко зависи от мен. Работя здраво и винаги се опитвам да се подобрявам. Трябва да се концентрирам и да се развия. Разбира се сезонът бе невероятен за мен и едва ли ще го забравя. Предстои ми обаче още дълъг път да измина” изтъкна Кейн. 

„Дължа обаче всичко на мениджъра Почетино. Той ми даде шанс и показа, че ми вярва, след като други не го бяха направили. В началото на кампанията бе пускаше в мачовете от Лига Европа, а след това ми даде шанс и във Висшата лига, който сграбчих с двете си ръце” добави голмайсторът, който бе избран за най-добър млад играч на кампанията. 

В момента той с лондончани в Малайзия за контрола с местен отбор утре, а веднага след като се върне ще започне подготовка с младежкия тим за еврофиналите през юни, така че го очаква доста натоварено лято.