Кристиан Ериксен заяви, че Тотнъм трябва бързо да се приспособи към терена на "Уембли". Лондончани ще играят на националния стадион мачовете си от груповата фаза в Шампионската лига през следващата кампания. "Уембли" трябва да даде голямо преимущество за "шпорите" в двубоите им с техните противници, категоричен е халфът.

"Първите няколко пъти ще бъдат решаващи, защото трябва да се приспособим към терена, който е по-голям в сравнение с този на "Уайт Харт Лейн". Това ще бъде едно хубаво приключение. Трябва да се представим силно. Един по-голям терен подхожда на нашия стил на игра. За нас е нещо ново да играем в Шампионската лига. За всички ще бъде добре да видим колко далеч сме стигнали. Трябва да задържим нашето ниво", заяви 24-годишният датски национал Ериксен. 

Тотнъм строи нов стадион за 61 хиляди зрители в близост до "Уайт Харт Лейн". Настоящият дом на "шпорите" ще бъде с намален капацитет в резултат на строежа и отборът от Северен Лондон ще играе домакинските си мачове на "Уембли", който е с капацитет от 90 хиляди места. 

Лондончани започват новия сезон с мач срещу Евертън в Ливърпул. Срещата е на 13 август.