Уест Хем трябва хубаво да си припомни мачовете с Тотнъм от миналия сезон, ако иска да спечели трета поредна победа срещу "шпорите", заяви мениджърът на отбора Славен Билич. Неговият тим се наложи два пъти с по 1:0 срещу столичния си съперник, но сега е с една победа от пет мача.

"Хората говорят от месеци за тези два мача, а и ние си спомняме прекрасно майския на "Ъптън парк". Именно това представяне искаме да повторим в събота. Сложихме край на шампионските им амбиции, но това по никакъв начин не ни дава психологическо предимство. То се създава от добрите спомени и от желанието да повториш това, което вече си направил", заяви хърватският специалист на пресконференция преди мача.

Треньорът на съперника Маурисио Почетино подчерта, че този сблъсък е изключително важен както за отборите, така и за феновете.

"Това е дерби, също както срещу Арсенал и Челси. Не е просто един мач, а много повече. Ще има емоции, в него е заложена и честта на двата отбора. Знаем какво означава това за феновете ни, защото ние се чувстваме по същия начин", каза той в интервю за клубния уебсайт.