Тотнъм се реваншира по страхотен начин на феновете си за нелепата загуба от Монако в първия мач на тима от Шампионската лига.

Тимът на Маурисио Почетино успя да спечели трудната визита на ЦСКА Москва с 1:0. Срещата се игра на стадион "ПФК ЦСКА" в Москва, а гостите бяха по-активният отбор на терена.

Единственото попадение бе дело на Сон в 71-ата минута на срещата.

Мачът бе от Група "Е" на най-силния европейски турнир, а след него Спърс вече има 3 точки в класирането, докато ЦСКА е само с една. 

За домакините титуляр бе Георги Миланов и българинът игра цял мач. 



Срещата започна с добро темпо, но въпреки това през първите минути положенията пред двете врати липсваха.

В 11-ата минута гостите създадоха интересна ситуация, като в крайна сметка една хубава топка попадна в Янсен, но се оказа, че холандецът е в положение на засада.

През следващите минути нямаше нищо интересно на терена, а българският национал от редиците на домакините Георги Миланов се стараеше да бъде активен.

В 33-ата минута Еременко изригна с прекрасен удар и принуди Лорис да демонстрира класа.

Само минута след това Ериксен отправи хубав удар от дистанция, но топката разтресе напречната греда.

Малко преди почивката Али не успя да засече една хубава топка в наказателното поле над далечната греда.

След почивката темпото бе доста високо през първите няколко минути и в 48-ата минута Трипиър избра супер позиция за стрелба от дистанция, но ударът му не бе от най-точните.

Две минути след това Али засече топката след центриране от корнер, но в крайна сметка кълбото премина над напречната греда.

Малко след това Тошич стреля опасно за ЦСКА, но ударът му бе неточен и премина над вратата.

В 60-ата минута Тотнъм имаше добър шанс. Удар на Ламела бе блокиран, но топката достигна до Сон, който я насочи към долния ъгъл но кълбото в крайна сметка премина покрай гредата.

В 71-ата минута все пак гостите стигнаха до попадение чрез Сон. Той бе изведен с прекрасен пас от Ламела сам срещу вратаря и прокара топката между краката на Акинфеев. 

До края нямаше повече голове.

ЦСКА Москва - Тотнъм 0:1 
0:1 Сон 71

ЦСКА Москва: Акинфеев, В. Берецузки (46 - А. Березуцки), Игнашевич, Шенников, Марио Фернандес, Еременко, Вернблум Тошич (72 - Начо), Миланов, Головин, Траоре

Тотнъм: Лорис, Вертонген, Алдервейрелд, Трипиър, Дейвис, Уаняма, Ламела, Ериксен, Али, Сон, Янсен