Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино остана много доволен от успеха с 3:1 срещу Борусия Дортмунд в първия мач на тима от груповата фаза на Шампионската лига.
 

Той призна, че тази победа означава много повече от просто три точки за неговия тим и в крайна сметка не скри възхищението си от нападателя Хари Кейн, който вкара две попадения за успеха на своите.

"Мисля, че тази победа е много повече от три точки. Видях един фантастичен Тотнъм в този мач. Определено съм доволен", призна аржентинският специалист на пресконференцията след мача.

"Бе много важно да започнем силно в турнира - с една изразителна победа, каквато постигнахме. Имаше моменти в които противникът доминираше в мача, но въпреки това ние успяхме да се справим и да обърнем нещата в своя полза".

Включете се в играта на Gol.bg с прогнозите в Шампионска лига и спечелете много награди!

"Първото полувреме бе адски трудно за нас, но бяхме много ефективни. Мисля, че след почивката подобрихме нивото си и като цяло се получи много хубав мач".

"Хари Кейн? Какво мога да кажа за него? Той е просто фантастичен. Отново доказа, че е един от най-добрите нападатели в света. Той е сред тях, това е несъмнено". 

"Червеният картон на Вертонген? Мисля, че той действаще неволно срещу Гьотце. Поне така ни каза. Играеше много добре, така че е малко жалко, че се наложи да бъде изгонен".