Поради изключителния интерес към четвъртфинала на България на европейското първенство по волейбол за мъже и невъзможността на "Арена Армеец" да побере десетките хиляди българи, искащи да подкрепят "трикольорите", от БФВ съобщават, че са поставили видеостена във фензоната пред най-модерната и голяма столичната зала.

На големия екран пред "Арена Армеец" привържениците на волейболните "лъвове" ще имат възможност да наблюдават битката за влизане в топ 4 на Евроволей 2015 и в същото време да бъдат максимално близо до отбора. Запалянковците имат възможност да се събират пред видеостената във фензоната за всички мачове от европейското първенство за мъже в "Арена Армеец".

Изключително важният мач на България за достигане на финалната фаза на шампионата е утре (14 октомври) от 20.45 часа. Националите ще се изправят срещу победителя от плейофа между Белгия и Германия, който е тази вечер от 20.30 часа отново в София.

"Българска федерация по волейбол и националите, водени от Пламен Константинов, изказват огромната си благодарност към българите за огромния интерес и невероятната подкрепа! Заедно за България!", се казва в съобщение на БФВолейбол.