Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю заяви, че бъгарският първенец може да затрудни Пари Сен Жермен при днешното гостуване във френската столица за последния мач от група "А" на Шампионската лига по футбол.

"Загубата на Пари Сен Жермен от Монпелие в събота (б.а. 0:3 в Лига 1) ни дава увереност, но съперникът е отбор от шампиони. Предпочитам да се концентрираме върху себе си. Знаем какво трябва да направим. Гледахме последните им мачове срещу Арсенал и Базел и сме готови да им създадем проблеми", заяви Кешерю.

Лудогорец е трети в класирането и трябва най-малкото да повтори резултата на Базел, който приема Арсенал в другата среща, за да продължи в Лига Европа през пролетта.

"Това е мач от Шампионската лига и всеки иска да играе в него. Ще се постараем да извлечем максимума. Амбицирани сме и искаме третото място. Това ще зависи и от резултата в другия мач, но ние гледаме най-вече себе си и ще видим какво ще стане", каза румънецът.

Той смята, че при загубата с 1:3 от Пари Сен Жермен в София разградчани са показали добър футбол.

"През първото полувреме почти нямахме слабости. В първите 60 минута играта беше равностойна, но след това те вдигнаха темпото и показаха на какво са способни. Утре ние трябва да покажем максимума от себе си и да чакаме техни грешки, за да вкараме гол. Ще се опитаме да покажем нашата си игра, пък каквото стане", каза още Кешерю.