Благой Георгиев прихвана от съпругата си Есмер манията по корекциите във външния вид. Бившият национал се сдоби с чисто нови зъби, съобщава "България Днес".

Джизъса промотира новата си фасада по време на екскурзията с любимата си в Барселона за Ел Класико. На снимките на двамата там ясно си личи, че Благо се е сдобил с нови зъби. Според познати на футболиста той е прибегнал до слагането на импланти преди десетина дни. Споделил, че не харесвал захапката си преди, защото имал няколко израснали накриво зъби.

Георгиев се подложил на сложната манипулация в Москва, където живее с Есмер и сина им. Той се е бръкнал сериозно, за да може да се хвали с нова усмивка. В България смяната на един зъб излиза около 1000 лв., а в руската столица стандартът е доста по-висок.

"Броил е минимум 20 000 евро за цялата процедура", споделят запознати със стоматологията. Манипулацията освен доста скъпа е и болезнена. Но на какво ли не е готов Джизъса заради едната суета?

Освен нови зъби Благо показа и доста странен външен вид. Георгиев видно е прекалил с висенето в солариума в последно време. На фона на тъмното му лице новите му зъби се белеят яко. Открояват се и бръчките около очите му.