Наставникът на Черно море Георги Иванов обеща, че ще търси на всяка цена победата в мача срещу Левски в четвъртия кръг от пролетния дял на шампионата.

"Който познава Георги Иванов знае, че той във всеки мач играе за победа. И изобщо за всяко нещо, с което се захващам. Предстоящият мач с Левски не прави изключение", каза Гонзо за "Дарик".

"Защитавал съм интересите на Левски и съм ги отстоявал по всякакъв начин. Същото сега ще правя и с Черно море. Така че, Левски го чака тежък мач във Варна."

"Искаме да съберем колкото се може повече точки. Да подобрим играта ни, защото без да подобрим играта ни резултатите няма как да дойдат."

"Изоставаме много в класирането и целта ни е да се преминем, колкото можем по-напред. Имаме да изградим един стил и един начин на игра на отбора, с който след като приключи първенството, а и с необходимите футболисти, да си поставим цели за новото първенство."

"В момента целите ни са колкото може да сме по-напред в класирането и да показваме по-добра игра. Няма какво друго да си поставяме за цел при положение, че сме на 10 място с 16 точки."

"Ролята на феновете е много голяма. Аз се надявам, че тези хора ще бъдат зад отбора и да изпитват удоволствие от това, което ще играе Черно море, защото това е най-важното. Футболът е игра, която да радва хората", каза още Иванов.