Селекционерът на младежките ни национали Антони Здравков-Сухия отказа да хвърли оставка след поредната излагация 2:2 с Казахстан в среща от квалификациите за Евро 2019 в Италия. Както е известно, националите ни преди това паднаха позорно с 0:1 от Люксембург и са на дъното в групата си.

Вместо оставка, Сухия започна с поредните си оправдания и подсмърчания и с нищо не показа, че смята да си тръгне от удобното място в БФС.

След подобна излагация всеки уважаващ себе си треньор би напуснал, но не и Тони Здравков. Най-любопитното е, че Здравков дори не спомена думата "оставка".

“Не успяхме да вкараме още един гол и да затворим мача. Играхме добре срещу Казахстан. Когато си домакин трябва да наложиш темпо и своя стил на игра. Надявам се в следващия мач всички да са здрави".

"Надявам се, че ще излезем като победители при гостуването на Казахстан. Имаме проблеми още от първия ден, но се надявам, че това ще спре".

"В последните минути се видя, че играчите се умориха, но това е състоянието на футболистите. Това си е проблем на нашия отбор и ние трябва да търсим начин да го решим”, заяви Сухия.