Синът на Боби Михайлов - Николай Михайлов, за пореден път се издъни в опита си да си намери отбор в чужбина.

Както е известно, преди дни се появи информация, че АПОЕЛ има мераци към Михайлов, но в последствие стана ясно, че кипърците са останали крайно разочаровани от моментната форма на Ники и той няма почти никакъв шанс да подпише с тях и да възроди кариерата си.

Синът на Боби имаше мераци дори да поиграе в Шампионската лига, тъй като АПОЕЛ е една от приятните изненади на турнира този сезон.

В началото на месеца българският вратар изкара и неуспешни проби в елитния клуб от Висшата лига на Англия Кристъл Палас, но от там категорично му биха шута и обявиха, че не става. 

От доста време насам Михайлов е свободен агент. За последно той игра в турския слабак Мерсин, а след това се оказва нежелан навсякъде. Ники е натрупал доста голямо наднормено тегло и това си оказва огромно влияние за бъдещето му.

Също така визитката му е крайно разочароваща, което също спира отборите да го ангажират. Бившият български национал няма почти никаква игрова практика през тази година и очевидно това се отразява на фигурата и формата му.