Легендата на ЦСКА и националния отбор Любо Пенев изпадна в конфузна ситуация. Както е известно, Пенев е уволнен от втория отбор на Валенсия, но все още не е подписал споразумението си за раздяла с "прилепите", пише вестник "Ас".

Любо Пенев носи на Валенсия само тежко разочарование и загуби. Бившият нападател отказва да подпише споразумението, което испанците му предлагат. 

В същото време, ръководството вече назначи първоначално временен наставник на младежката формация в лицето на Мигел Грау, който от днес вече официално е на поста до края на сезона. 

Във Валенсия били бесни на Любо и са го уволнили на секундата. Пенев обаче все още не е освободил позицията, поне официално. Фоторепортери на изданието дори го снимаха на клубната база с официален екип на Валенсия, при това с предоставената му от клуба служебна кола. 

Любопитното в случая е, че Пенев сам е поискал да се раздели с Валенсия. Причината е, че смята да се кандидатира за президент на БФС, но се забърка в нов скандал, тъй като отказва да подпише предложеното му от Валенсия споразумение за прекратяване на контракта.