Подкрепа към актуалното ръководство на БФС изказа и министърът на спорта Красен Кралев. Той също беше част от групата, която посрещна в България президентът на УЕФА Александър Чеферин и заедно с Борислав Михайлов присъства на срещата на словенския футболен ръководител с министър-председателя Бойко Борисов.

"През последните три години направихме много успешна програма, що се отнася до детско-юношеския футбол. Работим и по инфраструктурата. Помогнахме за девет стадиона, на доста отбори, на само от Първа лига, но и от Втора и от Трета. Смятам, че всяка година ще надграждаме. Но преди да планираме нов национален стадион, е добре да погледнем към инфраструктурата в общините.

"Подписахме програма за срок от 4 години за развитието на детско-юношеския футбол, която включва провеждането на лагери за водещите школи. В първата година бяха направени мащабни и задълбочени изследвания, каквито не бяха правени досега. Екипът на Борислав Михайлов има пълната ни подкрепа да реализира идеите си в инфластруктурата и в детско-юношеския сектор, каза още Кралев.