Бившият нападател на ЦСКА и Лудогорец Иван Стоянов може да продължи кариерата си в Монтана. Вчера 32-годишният футболист се включи и в двете тренировки на отбора, които наставникът Емил Велев-Кокала проведе на терена с изкуствена настилка в спортния комплекс „Огоста”.

Наставникът на монтанци е добре запознат с качествата на Стоянов, така че той няма да премине пробен период. Ако се разбере с ръководството на клуба и подпише договор юношата на Сливен ще стане второто ново попълнение в зимната селекция на Монтана.

Преди него със северозападния тим за срок от 6 месеца парафира 25-годишният офанзивен полузащитник Оливие Боне, който през първия дял от шампионата обличаше екипа на Локомотив Пловдив.

Днес племенникът на Йордан Лечков ще има среща с ръководството на Монтана и кмета Златко Живков, за да договори личните си условия и да парафира. През есента той бе за кратко във Верея Стара Загора, но още преди края на полусезона бе освободен от тима от Б група.

„Класен футболист, който може да ни помогне много. Всичко зависи от това дали ще се разбере с ръководството. Аз го харесвам и искам“, коментира Велев.