Треньорът на Берое Александър Томаш няма да може да използва централния защитник Ерол Алкан в гостуването на Лудогорец, научи "Тема спорт".
 
Двубоят е в неделя, 11 ноември, от 16:45 часа в Разград и ще бъде излъчван пряко по Диема спорт. Очакваше се 24-годишният холандски бранител да бъде на линия за сблъсъка с шампионите, но това няма да се случи. Най-много той да влезе сред 18-те за сблъсъка, но не и да започне като титуляр.
 
За последно бившият футболист на Дордрехт бе на терена на 15 септември при победата с 1:0 над Септември в Стара Загора. До онзи момент той бе несменяем титуляр, но след това се контузи.
 
След продължително лечение Алкан започна пълноценни тренировки, но скоро след това травмата му се възобнови. Затова и надали Александър Томаш ще рискува с пускането му в игра в неделя. По-скоро това ще се случи след предстоящата пауза в първенството заради участието на националния отбор в турнира Лига на нациите. По-вероятно е той да се завърне в състава на 25 ноември. Тогава е градското дерби с Верея.
 
Шансове на халфа Иван Минчев да се появи на терена срещу Лудогорец пък са 50 на 50. Полузащитникът се върна в състава след травма в осминафинала за купата срещу Ботев Пловдив, загубен с дузпи. Той започна като титуляр, но бе заменен от Алфредо Мартинс през второто полувреме.