"Любо си е вътре в кухнята и си знае най-добре материала. Той много добре знае колко сол и пипер да сложи на манджата, за да ни е вкусна. Вярвам, че ще ни поднесе поредната порция радост. Отличен готвач е", сподели Зума пред вестник "Тема Спорт".
"Дори и при негативен резултат в Ереван не трябва да бързаме да зачеркваме отбора. Любо е извършил много добра работа досега с изграждането на тим, който има вече игрови облик и собствен стил и би трябвало да продължи работата си и занапред", добави Бонев.
Според легендата ако не вземем и двата предстоящи мача с Армения и Чехия в София и пак не се класираме на баражите, то ще трябва да се сърдим единствено на себе си, заради многото равни резултати, които направихме на старта на квалификациите.