Треньорът на Испания Висенте дел Боске обяви, че отборът иска да играе още по-добре, въпреки че снощи иберийците постигнаха впечатляващ триумф над Франция с 2:0 като гост.

Това бе 8-и пореден успех на състава, който в последните си 46 мача има само едно поражение. То бе през миналото лято в полуфиналите на на турнира за купата на Конфедерациите от САЩ.

„Това бе хубава победа, но естествено в мача имаше освен хубави и лоши неща. Ние ще опитаме да остраним проблемите и да играем още по-добре” коментира мустакатият специалист.

„Мисля, че през първото полувреме играхме наистина много добре. Подавахме си добре топката, установихме контрол и всичко изглеждаше лесно. След почивката имахме известни трудности, но хубавото бе, че като цяло все пак контролирахме двубоя” добави той.

„Макар и само Вия да бе поставен в атаката, той получи много сериозна подкрепа от Иниеста и Силва, така че изглеждахме добре в нападение. Не трябва да се заблуждаваме от резултата, защото съм сигурен, че Франция ще направи силно световно първенство” каза още Дел Боске, който си поговори с Никола Анелка, който игра под негово ръководство в Реал преди няколко години.