Нападателят на Славия Тодор Колев заяви, че треньорът на тима Емил Велев-Кокала е постъпил некоректно с него. Както е известно, Колев бе освободен от отбора на "белите".

"Честно казано не съм очаквал такова нещо от Емил Велев. По принцип нямах намерение да подновявам договора си със Славия след лятото, но Кокала постъпи некоректно с мен".

"Мисля, че отношенията ми с него се влошиха след мача с Левски. Реално за двубоя с Левски нищо не сме си говорили. Просто с поведението си и аз, и той знаехме, че няма как да продължим да работим заедно", заяви Колев.


"От Славия не постъпиха коректно и с Данчо Петков. ТОй е от 10 години в клуба, заслужаваше по-добро изпращане. Сега той трябва тепърва да се чуди какво ще прави - да продължава да играе или да спира", заяви още нападателят.

Той призна, че възнамерява да продължи кариерата си в чужбина и преминаване в Етър на този етап не е възможно.

В същото време дефанзивният полузащитник Стефан Киков напуска Славия и ще си търси късмета в чужбина. 28-годишният Киков не е доволен от статута си на резерва на "Овча купел" и от факта, че старши треньорът Емил Велев не му дава шансове за изява.
    
Той се е договорил с ръководството на "белите" да не му правят спънки и да разтрогне по взаимно съгласие договора си с клуба още на първия арбитраж през декември.