Изглежда, че няма нищо, което да попречи на Дейвид Бекъм да доведе Оливие Жиру в "Интер" (Маями), съобщават различни източници. Смята се, че легендата на Англия е превърнал звездата на "Челси" в своята най-голяма трансферна цел, докато продължава да изгражда своя франчайз в МЛС.

Според информацията Бекъм е готов да предложи на Жиру изключително луксозен начин на живот, ако 34-годишният играч се съгласи да се премести във Флорида, пише "Монитор".

Това включва опцията френският нападател да получи апартамент на стойност 4 милиона паунда в дизайнерската кула на Порше в Маями, където звездата на "Барселона" Лионел Меси притежава цял етаж, а като втора опция се явява зашеметяващо имение в Съни Айлс Бийч.

Дизайнерската кула на Порше в Маями е 60-етажна сграда с изглед към плажа на Айлс Бийч. Апартаментът на Меси има три спални, четири бани и гледка към морето, а Жиру вероятно ще получи нещо подобно.

Други известни собственици на апартаменти в сградата включват мексиканския милиардер Карлос Пералта Кинтеро и рапъра Брайън "Бърдмен" Уилямс. Специалният дизайн на сградата включва асансьор, който позволява на обитателите да транспортират автомобилите си директно до своите етажи.

Още през миналия този сезон Жиру попадна в ролята на втора цигулка на Тами Ейбрахам в Челси, а с пристигането на Тимо Вернер ситуацията за французина изглежда още по-сложна. Жиру може да бъде изкушен да остане във Висшата лига, като сред заинтересованите са "Тотнъм" и "Уест Хям", които ще наблюдават ситуацията му.

Пред голаджията със сигурност предстои много важен избор, имайки предвид и неговото желание да влезе в състава на Франция за Европейското първенство догодина. Селекционерът на отбора Дидие Дешан подчерта, че Жиру ще трябва да намери повече игрови минути, ако иска да запази мястото си в тима през идното лято.