Оле Гунар Солскяер сравни Бруно Фернандеш с легенди на световния футбол, след като португалецът отново бе главно действащо лице при 3:0 над Астън Вила снощи

Той спечели дузпа, падайки в наказателното поле без да е фаулиран, вкара от бялата точка, а след това асистира и за гола на Пол Погба. 

„Мисля, че това бе дузпа. Защитникът протегна крака си. Фернандеш направи фантастичен пирует в стил Зидан или Марадона и двамата се сблъскаха. Смятам, че дузпа имаше“ коментира норвежецът спорната ситуация. 

„Вярно е обаче, че за да водим с 2:0 на почивката имахме късмет. След  това вече имахме контрола и през второто полувреме направихме доста добри неща. Като цяло бях спокоен и смятах, че ще запазим суха мрежа. Момчетата в отбрана си взеха поука от предишния мач и се представиха на ниво“ добави Солскяер. 

Юнайтед вече е без  загуба в 17 поредни мача във всички турнири, спечели последните си 4 срещи във ВЛ с 3 гола разлика и уверено гледа към място в зона Шампионска лига, след  като вече изостава само с точка от Лестър.