Манчестър Юнайтед чака оферти за шестима свои футболисти през това лято в стремежа да събере пари за Джейдън Санчо, пише „Телеграф“. 

Червените дяволи определено са в подем и са на път да се класират за Шампионската лига, след серия добри резултати след подновяването на сезона. 

Оле Гунар Солскяер обаче иска отборът да продължи да върви във възходяща посока и затова, а това може да стане с привличането на още по-качествени играчи в определени зони. 

Алексис Санчес, Фил Джоунс, Джеси Лингард, Крис  Смолинг, Маркос Рохо и Диого Дало са футболистите, които биха могли да си тръгнат много скоро при добри предложения. 

Освен Санчо в плановете на Солскяер влизат още привличането на още един централен защитник, като тук приоритет е Калиду Кулибали от Наполи, както и на централен нападател, с което да се свали напрежението от Маркъс Рашфорд и Мейсън Грийнууд. 

Двама от нарочените за продажба – Санчес и Смолинг, в момента са под наем, докато останалите са периферни фигури. Изглежда, че Лингард може да донесе най-много пари в касата, тъй като все пак е млад и имаше силни изяви преди да се окаже на пейката.