Пол Погба ще преговаря за удължаването на договора си с Манчестър Юнайтед след края на надпреварата в Лига Евпопа, където неговият тим е на полуфинал срещу Севиля, твърдят последните информации около полузащитника.  

По този начин се потвърждават думите на мениджъра Оле Гунар Солскяер, който наскоро заяви, че французинът вече не иска да напуска клуба и е готов да остане в него още дълго време. 

От настоящото споразумение остава още година, като в него има и опция за още един сезон. Според „Скай Спортс“ обаче, оставането на Погба на „Олд Трафорд“ вече е доста вероятно. 

„Погба е щастлив в Юнайтед и очаква да започне преговори за нов договор след кампанията в Лига Европа. Клубът има опция за удължаването му, а е и в по-добра позиция заради раздялата с Алексис Санчес и освободените пари от заплатата му. И двете страни са готови да седнат на масата за преговори“ заяви Дармеш Шет от медията. 

Трябва да се изясни и ситуацията около Джеси Лингард, който също има още година от договора си, но загуби мястото си в първия отбор и играе доста малко, а целта му е да бъде повече време на терена.