Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер остана разочарован след загубата с 1:3 от ПСЖ в груповата фаза на Шампионска лига.

Поражението заплете интригата до краен предел. "Червените дяволи", французите и РБ Лайпциг имат по 9 точки кръг преди края. Истанбул Башакшехир остава с 3 т. Следващата седмица англичаните гостуват в Германия, докато Неймар и компания приемат турците и едва ли ще сбърка.

"Получи се отличен мач, който заслужава публика. И двата отбора имаха положения. Ако бяхме малко по-безпощадни в завършването на атаките, можехме да довършим интригата до средата на второто полувреме. В този сегмент от мача трябваше просто да използваме шансовете си. Имахме много големи шансове. Тук се решава съдбата на големите мачове - можете да говорите колкото искате за притежание на топката в средата на терена и кой отбор доминира в играта, но съдбата на мачовете се решава в краищата на терена", заяви Солскяер по повод пропуските на Юнайтед.

При 1:1 Единсон Кавани нацели греда след хубаво прехвърлящо изпълнение. При добавката Маркиньос блокира удар на Антони Марсиал.   

Оле също така обясни защо не смени Фред, който беше с жълт картон и с грубата си игра изкара второ официално предупреждение, което повлия на крайния изход на сблъсъка. "Той имаше късмет, че не беше изгонен още през първото полувреме. Не го извадих от игра, защото се представяше много добре. Говорихме за поддържане на хладнокръвие и не да бъдем водени от емоции. В случая с втория жълт картон изобщо нямаше фаул. Андер Ерера също знае това, той определено го знае", добави Ерера.