Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, остана доволен от трудната победа с 2:1 над Фулъм в Лондон в мач от 18-ия кръг на Висшата лига. Норвежецът похвали и Пол Погба за представянето. Именно французинът, който от доста време е свързван с напускане на "Олд Трафорд", донесе успеха за "Червените дяволи".

"Започнахме слабо, но след допуснатия гол заиграхме по-добре. Трябваше да ни вкарат гол, за да се стреснем и да отговорим на предизвикателството. Попадението на Погба беше прекрасно. Имахме и други положения, с които можехме да решим мача по-рано. Koгато разликата е само един гол, напрежението е много голямо".

"Погба наистина игра силно. Той е здрав и може да действа както в полузащитата, така и на фланга, а това е много важно. Доволен съм от него. Нормално е да се говори за шансовете ни за титлата, след като на полусезона сме на върха в класирането. Ние обаче не мислим за това. Интересува ни само следващият мач. Този сезон е много непредвидим", заяви Солскяер.

В класирането Юнайтед е лидер с 40 точки, следван от Манчестър Сити с 38 пункта и мач по-малко. Шампионът Ливърпул е на 4-та позиция с 34 т. и тази вечер приема Бърнли на "Анфийлд".