Един от най-важните играчи на Манчестър Юнайтед – Бруно Фернандеш е под въпрос за дербито срещу Ливърпул в неделя, съобщи Оле Гунар Солскяер. 

Португалецът е само един от играчите, които имат здравословни проблеми след трудния мач срещу Аталанта в сряда, но все пак надеждите са, че ще може да играе. 

„Положихме големи усилия през второто полувреме, за да регистрираме знаменит обрат, така че е нормално да имаме някои натъртвания и болки. Някои от играчите са с проблеми, като Бруно е един от тях, но той прави всичко по силите си, за да е готов. Не всички тренираха днес, но до мача все още има време“ заяви Солскяер. 

Фред и Маркъс Рашфорд са другите играчи на Ман Юнайтед с известни оплаквания, за които също е необходима рехабилитация. Рафаел Варан все още е аут.  

„Надявам се, че ще разполагам с всичките си играчи, но все пак има опция и някои от тях да липсват“ добави Солскяер, чийто тим взе само точка от последните си 3 мача във Висшата лига, а сега среща единственият тим без загуба – Ливърпул. 

„В такъв мач трябва да си постоянен в представянето си в продължение на 90 минути. Срещу съперник като Ливърпул е необходимо да си компактен и агресивен. Трябва да действаме с енергия и отдаденост и ще имаме нужда от максимални усилия, за да постигнем резултат срещу един от топ-отборите в света“ каза още норвежецът.