Днес от 22:00 часа Манчестър Юнайтед гостува на Брентфорд във Висшата лига (пряко по Диема Спорт). Червените дяволи изпуснаха преднина от 2 гола срещу Астън Вила през уикенда и 2:2 бе поредният разочароващ резултат напоследък. 20-кратните шампиони на Англия са длъжни да стигнат до успеха тази вечер, ако искат да останат в битката за Топ 4. Ако това се случи, Юнайтед ще стане първият отбор с 300 победи като гост във Висшата лига. Пчеличките също не са в добра форма, след като имат 4 загуби от последните си 5 сблъсъка.

На вчерашната пресконференция Ралф Рангник засипа със суперлативи Пол Погба, който изненадващо се завърна по-рано към тренировки. Световният шампион с Франция обаче няма да играе срещу Брентфорд. Освен това германецът разкри, че е провел личен разговор с Антонио Марсиал и двамата са разрешили недоразумението помежду им. След мача с Вила Рангник сподели, че нападателят е отказал да играе в срещата, но Марсиал категорично отхвърли това.

„Проведохме личен разговор с него и всичко е точно. Марсиал не тренира през последните няколко дни, но има шанс да е в групата. Кристиано Роналдо и Маркъс Рашфорд почти сигурно ще са на линия за сблъсъка. Пол Погба? Той проведе първото си занимание и веднага показа, че е необикновен играч. Няма да бъде на разположение за двата двубоя през тази седмица, но след това вероятно ще бъде опция. Видях много обещаващи неща от него и с нетърпение очаквам да бъде на разположение“, каза Рангник, цитиран от "Тема спорт".