Манчестър Юнайтед записа нова срамна загуба във Висшата лига, след като бе разнебитен с 4:0 от Брентфорд.

Головете за домакините вкараха Джош Дасилва, Матиас Йенсен, Бен Мий и Брайън Мбемо. И четирите попадения поднаха през първото полувреме.

Преди седмица Юнайтед загуби и от Брайтън. Така "червените дяволи" са без спечелена точка от началото на новия сезон.

Трябва да се отбележи, че Кристиано Роналдо се завърна сред титулярите на Тен Хаг, след като бе на скамейката в двубоя срещу “чайките”. 

С този успех Брентфорд излезе на трето място във временното класиране, докато тежката загуба изпрати Манчестър Юнайтед директно на дъното.


Първото полувреме бе кошмарно за тима на Ерик тен Хаг, като всичките голове паднаха тогава.

Още в десетата минута Матиас Йенсен подаде на Джош Дасилва, който откри резултата с удар в десния ъгъл.

В 17-ата минута Йенсен пропусна страхотен шанс, но минута по-късно вкара за 2:0. След половин час игра Бен Ми направи 3:0 с глава след изпълнение на корнер.

Пет минути след това Иван Тони изведе Браян Мбеумо, който надигра вратаря на Юнайтед Давид Де Хеа с удар в левия ъгъл.

Тен Хаг направи три смени още на почивката, като пусна в игра Рафаел Варан, Тирел Малисия и Скот Мактомини, но това не доведе до резултат.

В 53-ата удар на Кристиано Роналдо с глава мина над напречната греда. В 67-ата минута и Кристиан Ериксен бе близо до гол за гостите, но вратарят Давид Рая спаси чудесно удара му с глава.

С успеха Брентфорд излезе на трето място във временното класиране, докато тежката загуба изпрати Манчестър Юнайтед директно на дъното.