Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър беше призован от бившия ас на "червените дяволи" Гари Невил да посети психолог след катастрофалното му представяне в националния отбор на Англия срещу Германия в понеделник на "Уембли".

Централният защитник прави изключително слаб сезон и има само три мача като титуляр за Юнайтед във всички турнири, като и трите завършиха с поражение (Брайтън, Брентфорд и Реал Сосиедад).

На международната сцена положението също не е никак розово и Магуайър игра крайно неубедително срещу Бундестима. По този повод Саутгейт му даде съвет как да се справи с напрежението.

"Бил съм в такава ситуация - каза бившият бранител и настоящ телевизионен експерт, цитиран от webcafe.bg. - Всеки играч има такива моменти. Когато губех увереността си, посещавах психолог, който ми помагаше. Но нищо не можеш да направиш, освен да се стегнеш, да даваш всичко от себе си и да не се предаваш. В един момент формата му ще се възвърне. Бих му предложил да направи това, което правех аз - да отиде при психолога на Манчестър Юнайтед. Понякога човек се нуждае и от външна помощ."