Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че Джейдън Санчо може да бъде ключов футболист за отбора, след като крилото се завърна в игра при победата над Нотингам Форест с 2:0 в турнира за Купата на лигата в Англия.

Санчо остана извън състава в продължение на три месеца заради физически и психически проблеми, а при завръщането си с екипа на Манчестър Юнайтед получи топло посрещане от феновете на „Олд Трафорд“. С включването си от резервната скамейка през второто полувреме срещу Нотингам, Джейдън Санчо записа първи мач от октомври миналата година насам, пише агенция „Ройтерс“.

Тен Хаг увери, че 22-годишният англичанин може да прави истинска разлика за тима в предстоящите мачове. „Той има наистина високи стандарти, има отлични способности да допринася за нашия отбор. Най-важното е футболистите да се наслаждават на играта, което носи енергия, носи мотивация за добро представяне“, коментира нидерландският специалист.

„Посрещането, което получи от феновете бе страхотно и ще го мотивира още повече, за да продължи по пътя, по който сега е поел. Виждаме усмивката му и надявам се, че ще продължи по този начин и ще помага на отбора, защото когато е във форма, той е много важен за нас“, добави Ерик тен Хаг.

Съперник на Манчестър Юнайтед във финала на турнира за Купата на лигата ще бъде Нюкасъл. Мачът ще се играе на 26 февруари на стадион „Уембли“ в Лондон.