Реал Мадрид започна с фалстарт срещу Сосиедад миналата седмица (0:0), но наставникът Зинедин Зидан е категоричен, че е напълно доволен от състава, с който разполага. Затова няма намерение да иска нови попълнения. 

Той също така коментира състоянието на звездата Еден Азар и дали е възможно нападателите Бензема и Йович да играят заедно. Белгиецът остана извън групата за днешния мач с Бетис, същото важи и за Марко Асенсио.

„Азар, Асенсио и Лукас Васкес са играчи, които са участвали в малко тренировки. Важното е да са добре физически, тепърва има доста мачове. Ще видим какво ще направим. На същото мнение съм като селекционера на Белгия Роберто Мартинес. 

Азар вече няма болки от контузията си, но трябва да действаме лека-полека, тъй като е направил малко тренировки с отбора. Той ще е на разположение, но иска да е на 100% и да се чувства добре. Да, Бензема и Йович са в състояние да излязат заедно, но ще имаме много мачове и можем да играем по различен начин. 

Всеки двубой е различен и можеш да избираш от това, с което разполагаш. Но никога не съм мислил, нито казвал, че Карим и Йович не могат да бъдат заедно. Това може да се случи. Нова деветка? Може да се случи всичко до 5 октомври. Интересува ви кой ще дойде, но аз съм доволен от своя състав. Ще работим, за да го направим добър, а накрая можем да стигнем до целите, които сме си поставили. Позицията, която искам да подсилим? 

Съставът, който имам, е този. Няма да искам нищо, но може да се случи всичко, както винаги. Това, което всички треньори искаме, е да говорим за мачовете. Последните коментари на Гарет Бейл? Няма какво да кажа. Желая му всичко най-добро в това, което му предстои. 

Ние си гледаме нашата работа и това е. Кризата в Барса? Ще проявя уважение, защото не знам какво се случва там. Всички клубове имат своите трудности и такива моменти. Това е отбор, който ще се бори за всичко, нямам никакво съмнение", коментира цитираният от "Тема спорт" Зидан на пресконференцията си преди днешното гостуване на Бетис.