Еден Азар се извини на феновете на Реал Мадрид, след като се появиха кадри, на които той е в добро настроение след отпадането на тима на полуфиналите в Шампионска лига от бившия му тим Челси.

Кадрите показаха как белгийският национал разговаря с бившите си съотборници и се забавлява след поражението с 0:2 в сряда, което сложи край на мечтите на Реал за 14-а купа. „Много съжалявам. Прочетох множество мнения за мен днес и не съм възнамерявал да обидя феновете на Реал Мадрид. Винаги е било моя мечта да играя за Реал и дойдох тук, за да победя“, написа той в Инстаграм.

В неделя Кралският клуб, който изостава от градския съперник Атлетико на две точки, при четири оставащи кръга до края на сезона в Ла Лига, приема Севиля. „Сезонът не е приключил и трябва да се борим заедно за шампионската титла в Ла Лига“, добави Азар. Белгиецът се присъедини към „белия балет“ от Челси през 2019 за рекордната за клуба трансферна сума от 115 млн. евро, но има едва 40 мача зад гърба си за тима поради проблеми с физическото състояние.