Бившият нападател на Реал Мадрид Гонсало Игуаин е от хората, които най-добре познават Карим Бензема, тъй като се засякоха заедно в Кралския клуб преди години.

"Бензема го познавам от 19-годишен. Конкурирахме се за едно място в атака, но винаги сме се разбирали, имаме добри отношения. Не съм изненадан, че е най-добрият нападател в света. "Златната топка"? Заслужава я", казва аржентинецът в интервю за TyC Sports.

Двамата са заедно в Реал Мадрид между 2009-а и 2013-а, когато Игуаин преминава в Наполи. Те се борят за място първо при Мануел Пелегрини, а след това три сезона под ръководството на Жозе Моуриньо.

Гонсало Игуаин е преминал през Ривър Плейт, Реал Мадрид, Наполи, Ювентус, Милан, Челси, а сега е в Интер Маями. Нападателят разкри кой отбор е оставил най-сериозна следа у него. 

"Реал Мадрид е най-добрият отбор в историята. Има 14 титли от Шампионската лига и това е най-високото ниво за всеки футболист. Да пристигна в отбора на 19 години и да остана до 26 беше сякаш пипам небето. Няма по-високо от Реал", смята Игуаин.