Пуерториканският рапър Ресиденте пусна клип към песента си Antes Que El Mundo Se Acabe ("Преди да настъпи краят на света").

В течение на почти 8 минути героите от видеото се признават един на друг в любов с помощта на целувка.

"Преди да настъпи краят на света, трябва да се целунем", се пее в парчето, което в ютуб вече набра над 11 млн. гледания, като те продължават да се вдигат.

В снимките на видеото участват влюбени двойки от целия свят, в това цисло и доста звезди. Бен Афлек целува актрисата Ана де Армас, Рики Мартин - мъжа си Джуан Йосеф. В условията на пандемията от коронавирус всички се е снимали сами, а общо участват 113 двойки.

Спортът е представен от аржентинските футболни звезди Лионел Меси с жена си Антонела (на 2:00) и Пауло Дибала с приятелката си Ориана Сабатини (на 2:40), както и от мексиканския боксьор Саул "Канело" Алварес с гаджето си Фернанда Гомес.

"Ние имаме еднакви страхове - никога не сме се сблъсквали с подобна пандемия. Но и пандемията не се е сблъсквала с нашата сплотеност и единство. Благодаря за целувките на различни езици. Ако това е краят, ние ще намерим красотата в него. Но вероятно това е именно началото", коментира рапърът Ресиденте, цитиран от "24 часа".

Той започва коловата си кариера през 2015 г., като преди това бе основател на групата Calle 13, с която издаде 5 албума.

През 2017 г. Ресиденте пусна дебютния си самостоятелен албум, който спечели 4 световни награди "Грами" и 25 "Грами" за Латинска Америка. Това го направи рекордьор за континента.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/FJi3EgUMb4k" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>