Треньорът на Барселона Роналд Куман остана много доволен от победата с 4:0 като гост на Динамо Киев. С нея каталунците се класираха на 1/8-финалите в Шампионска лига два кръга преди края на груповата фаза.

Нидерландската легенда заложи на експериментален състав заради куп проблеми, но въпреки това испанците изиграха много силен мач в Украйна.

"Такава Барселона искам да виждам. Момчетата доминираха през по-голяма част от мача и съм горд от представянето им. Може би ни липсваше ефективност през първото полувреме, но като цяло съм доволен", заяви Куман, след което говори и за Антоан Гризман.

В последно време името на френския национал оглавява всички заглавия, особено след думите на бившия му агент и чичо Ерик Олатс. "Гризман остана на пейката заради лек проблем. Искахме да бъдем внимателни с него. Важно бе да дам почивка на някои играчи и да дам шанс на други да поиграят, защото те тренират здраво всеки ден, а не играят много. Оскар Мингеса показа, че можем да разчитаме на него", добави Куман.