Мажоритарният акционер на Левски Наско Сираков отново се е заел със задачата да търси нов треньор за отбора.

Собственикът на „сините“ веднъж вече удари на камък в преговорите, а това стана непосредствено, след като пое управлението на клуба. Тогава голмайстор №1 в историята на гранда опипа почвата около Станимир Стоилов, Ясен Петров и Славиша Стоянович, но неясното бъдеще и липсата на финансови условия утвърдиха временния наставник Георги Тодоров на „Герена“.

Сега опитният специалист отново е обявил пред Сираков, че няма желание да продължи да води отбора и през новия сезон. Желанието на 64-годишния наставник е да остане в школата, където работи и преди поемането на щафетата от Петър Хубчев.  

Сред спряганите имена за треньор на „сините“ от сряда е и това на Георги Иванов-Геша. Именно двукратният шампион на България с Левски прави компания на Сираков в ложите на „Хювефарма Арена“ в Разград при тежкото поражение от „Лудогорец“ с 0:3, пише "Труд".

Геша има солиден опит като наставник, но все в нискоразредни отбори - Беласица, Доростол, Девня, Спартак (Вн), Волов, Несебър, Светкавица. През това лято Иванов се раздели с Черноморец (Балчик), след като тимът се отказа от участие във Втора лига. 

Не е ясно обаче в коя дивизия ще участва и „Левски“ през новата кампания, предвид сериозните финансови затруднения.