Членът на Управителния съвет на Левски Константин Баждеков призна, че разходната част на бюджета е много тежка.

"Разчитам, че ще бъда най-полезен с финансовата част на клуба, както и да дам и помощ във всички направления. Все пак имам 18 години в клуба и мисля, че имам достатъчно опит и практика. Сблъсквал съм се с доста проблеми и смятам, че могат да бъда полезен. Спонсори, реклама, организация на мачове и всякакви въпроси, без да се бъркам там където има други специалисти”, сподели Баждеков.

"Едва вчера започнах да се запознавам с параметрите в бюджета. В заема, които взехме са спазени всички изисквания и се санкционират от управителния и надзорния съвет. Разходната част на бюджета е много тежка. Направен е при един друг бюджет, за който сега можем само да си мечтаем. Налага се да отидем към сериозно намаление на действащите договори."

"Прави се всичко възможно да се редуцират. В приходната част трябва да се наблегне сега. За момента нямаме сериозни успехи освен помощта на феновете. Привличане на по-малки спонсори дори, които смятат, че ще е успешно за тях да рекламират в Левски. Усилията ни трябва да са увеличаване на приходите”, завърши Баждеков.