Следващата седмица ще стане ясно дали Левски ще успее да си върне халфа Радослав Цонев. Правата на играча се държат от Лече, който изпадна от италианския елит.

Сезонът в Серия "Б" започва на 26 септември, а в клуба все още не са решили на кои играчи ще разчитат през кампанията. Лече има цели 10 състезатели, които се завръщат в клуба след преотстъпване. Един от тях е Радослав, който през миналия сезон бе част от Монополи в Серия "Ц". За този тим той изигра 20 мача, в които отбеляза 3 гола.

От Левски са в контакт както с полузащитника, така и с Лече. Думата за това дали играчът ще бъде пуснат под наел или пък дори освободен, ще имат треньорът Фабио Ливерани и директорът Пантелео Корвино, съобщават местните медии. На "Герена" чакат отговора им до дни.

Със "сините" вече тренира братът близнак на Радослав - Борислав. И той обаче има да доуточнява отношенията си с предишния си клуб Интер (Запрешич). Когато той постигне договорка за разтрогване на договора си с хърватите, ще може официално да парафира с Левски.

25-годишните братя са юноши на "сините". Те напуснаха клуба след сезон 2015/16 като свободни агенти. След това Борислав отиде в Берое, откъдето бе продаден на Интер, а Радослав подписа с Лече, като впоследствие бе преотстъпван и във Витербезе.
До момента Левски осъществи 5 трансфера. Клубът привлече вратаря Николай Кръстев, фланговия играч Матео Стаматов, централните защитници Тома Даске и Живко Атанасов, както и Орлин Старокин.