Капитанът на Левски Нико­лай Михайлов ще остане лоя­лен към клуба. Към стража има интерес от турски тимове. Единият от тях е Ерзурумспор. Пратеници на елитния тим, в който играе и бив­шият футболист на сините Габриел Обертан, вече наблю­даваха на живо играта на на­ционала.

При това го сториха на два пъти. Според агенция Блиц утрешното гостуване на Ботев Пловдив може да се ока­же последният двубой на Ми­хайлов за Левски. Мачът е от 21:00 часа в Коматево и ще бъ­де предаван пряко по Диема спорт. Това обаче е много мал­ко вероятно да се случи, факт е, че е имало разговори за пра­вата на играча със собствени­ка Наско Сираков, но нещата са много, много далеч от осъществяване на сделка, пише "Тема спорт". По-ве­роятно е до негов трансфер да се стигне през зимата.

Михайлов обяви след поб­едата над ЦСКА 1948, че иска да остане и да помогне на клуба в тежката ситуация. Той бе един от първите, които си намалиха драстично месечно­то възнаграждение. По нареж­дане на собственика запретна ръкави и влезе в прилична спортна форма, като за целта свали повече от 20 килограма. Така си върна и мястото в на­ционалния отбор.

Николай бе част от селекцията на Георги Дерменджиев за сблъсъците с Ейре (1:1) и Уелс (0:1) за Лигата на нациите. Той обаче остана на резервната скамейка, а под рамката бе доскорошният му съотборник на "Герена" Георги Георгиев, който премина в Черно море. Очаква се Михай­лов да получи повиквателна и за баража за европейското първенство срещу Унгария. Мачът е на 8 октомври на "Ва­сил Левски".

Ники е несменяем титуляр при сините и пази във всичките 6 шампионатни срещи. През миналия сезон той не записа ни­то един мач в първенството.