От Левски са търсили комуникация с медицинските щабове в държавата и съответните институции, от които зависи да бъде разрешено на футболисти под 18-години да тренират и играят.

Според последните мерки организирани спортни занимания могат да водят само състезатели на и над тази възраст. А Левски разчита на Марин Петков и други млади играчи да попълнят групата, а защо не и да са в стартовия състав на Славиша Стоянович за мача с Локо Пловдив.

Самият треньор на Левски е в тотален лабиринт как да направи състава си за утрешния двубой. До последно няма е ясно кои от излезлите от 14-дневна карантина играчи ще минат повторни тестове за коронавирус и кои ще имат отрицателен резултат.

Със сигурност двубоя пропуска последният диагностицира положително Станислав Иванов. Очаква се той, както и контузеният Андриан Краев да са на линия за гостуването на Царско село на 12 декември.

На "Герена" очакват, че теренът ще бъде годен за игра до началото на мача с Локо Пловдив, ако снеговалежът над София спре днес, каквито са очакванията.

Тревното игрище има отоплителна система, която при по-добри финансови времена се включваше един ден преди бялата покривка, според прогнозите на синоптиците.

Сега обаче това е трудно изпълнимо, тъй като само за няколко дни консумацията на топлинна енергия на терена гълта над 10 хиляди лева. А касата на "Герена" е празна, като тази е поредната седмица, която би трябвало да завърши с подписването на спонсорски договор. И така вече 3 месеца, пише "Тема:Спорт".