"Отборът на Арда ще се опита да спечели точка или три срещу Левски". Това заяви в интервю за "Хоризонт" Николай Киров. Треньорът на Арда вярва, че неговите футболисти имат сили да се противопоставят на сините.

Срещата от 15-ия кръг на футболното ни първенство е в събота от 16.30 часа на стадион "Георги Аспарухов" и ще бъде предавана пряко по програма "Хоризонт" на Българското национално радио.

"Готвим се за труден двубой, надяваме се на положителен резултат. Левски има нов треньор и направиха промени в начина на игра. Предстои да разузнаем противника, но ще се опитаме да спечелим този мач. На Герена всяка точка ще е положителна за нас. Хубаво е, когато колегите говорим добре един за друг. Арда изгражда своя стил. Няма да изневеряваме на този стил, а именно контрол на топката и скорост в атака. Контузени при нас са Петко Ганев и Стойчо Атанасов. Левски ще атакува от първата минута, за да вкара гол. Ние се готвим именно затова. Левски е с нова схема, която им дава стабилност. Славиша Стоянович се опитва да подрежда футболистите си и това започва да си проличава", каза Николай Киров.