"Левски" ще се раздели в младата си звезда Станислав Иванов в скоро време. Той почти сигурно ще продължи кариерата си в бившия отбор на Христо Стоичков "Чикаго Файър".

Противно на появилите се информации "сините" ще вземат пари за трансфера на нападателя. В касата на "Герена" ще влязат около 300 000 евро, пише "България Днес". Трансферът трябва да бъде финализиран до края на годината. Самият Иванов вече се е разбрал за личните си условия с клуба от МЛС.

Юношата бе изваден от отбора лично от собственика Наско Сираков. Легендата на "Левски" се вбеси от отказа му да премине през лятото във втородивизионния германски "Ерцгебирге". Отказа и да продължи договора си с клуба, който изтича през лятото. Последният му мач датира от началото на октомври, когато трансферният прозорец все още бе отворен.

След идването на новия треньор Славиша Стоянович Иванов бе върнат в състава по настояване на наставника. В момента той е под карантина, след като даде положителен тест за коронавирус. Изолацията му приключва след няколко дни.

"Не мога да кажа нищо за негов трансфер - обяви треньорът. - Не съм говорил по тази тема с никого от клуба. Моето желание е Стаси да се включи в отбора и да покаже всичко, което знае. Липсва на тима."