Словак ще се бори за титулярното място в атаката на Левски, ако Найджъл Робърта бъде продаден. Както е известно, на "Герена" водят преговори с Динамо (Загреб) и Партизан за звездата си в атака. Очаква се до края на идната седмица да стане ясно дали нидерландецът ще остане през пролетта в отбора или не, пише "Мач Телеграф".

Треньорът Славиша Стоянович обаче не си губи времето и вече има готов вариант за трансфер. Става въпрос за таран от Словакия, който е бил съгласен да дойде на "Герена" при условията, които са му били представени.

"Сините" са близо и до приключване на преговорите за бек от Хърватия, който трябва да закрепи дясната зона на отбраната. Там през есента доста мъки изпитваше Ивайло Найденов. От "Герена" изцяло са се насочили към играчи с паспорти от ЕС.

Причината е, че тези които не притежават такива, имат трудности с издаването на работна виза. Голяма пречка се оказват и пътуванията в чужбина, което в миналото не бе проблем. Сега обаче играчите са заплашени с карантина заради пандемията от коронавирус.