Левски вече продава билети за дербито с ЦСКА в неделя. 

Ето какво съобщиха "сините" на официалния си сайт:
 
"Левскари, със заповед на министъра на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангелов, от утре, 24 април, се разрешава завръщането на привържениците по стадионите при капацитет от 30% на съоръженията, но не повече от 1000 души на сектор.

В тази връзка, за мача  от XXVI кръг на Първа лига срещу „ЦСКА-София“, „ПФК Левски“ пуска в продажба за своите привърженици ограничено количество билети за Сектор „Б“.

В Сектор „А“ на стадион „Васил Левски“ ще бъдат допускани само фенове с притежаващи абонаментни карти за Сектор „А“ и за Сектор „В“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Сезонните билети за Сектор „Б“ също ще важат за мача на Национален стадион „Васил Левски“. Цената на талоните за Сектор „Б“ е 10 лв. 

От днес талоните са в продажба онлайн, а от утре пропуски ще се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в Сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

При условие, че останат непродадени билети за сектор Б, те ще бъдат пуснати в продажба в деня на мача на касата на Национален стадион „Васил Левски“ на улица „Гурко“ от 12:00 до 17:00 часа".